|
meble do hoteli
|
|
02-26-2010, 10:49 PM
|
|||
|
|||
|
meble do hoteli
Czy ktoś wie gdzie szukać producenta http://mebloform.pl mebli do hoteli ?który potrafi wyposażyć hotel we wszystkie potrzebne rzeczy. Jestem w trakcie otwierania małego hotelu w
okolicach Krakowa i pilnie potrzebuje kontaktu z taką osobą.A może lepiej poszukać fabryki mebli i tam popytać o odpowiednią osobę,zajmującą się wyposażaniem hoteli? Konkretnie to interesują mnie łóżka z drewna,różnego rodzaju komody,duże szafki pokojowe i małe wiszące.Zaczynam od samego początku i jestem praktycznie sama ze wszystkim,począwszy od papierkowej roboty a kończywszy na pilnowaniu robotników i właśnie wyposażenie hotelu.Potrzebuję porady czy dobrze wybieram ,bo nie mogę pozwolić sobie na jakąkolwiek pomyłkę,za dużo by mnie to kosztowało nie mówię tylko o sprawach finansowych,a może jest ktoś kto tak jak ja otwierał w nie dawnym czasie hotel lub motel i ma jakieś kontakty z których jest zadowolony i mógłby mi kogoś polecić.Będę naprawdę bardzo wdzięczna,za każdy sprawdzony kontakt,najbardziej zależy mi na numerze do producenta mebli hotelowych. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|