|
szkoły jazdy Kraków
|
|
06-27-2010, 02:19 PM
|
|||
|
|||
|
szkoły jazdy Kraków
Moja koleżanka Kasia pracuje jako pomoc dentystyczna i ostatnio jej szef zaproponował jej pracę dodatkową w gabinecie w Libertowie i żeby mogła tam pracować to powiedział żeby poszukała sobie szkoły jazdy Kraków i jak najszybciej zrobiła prawko.Nauka jazdy Kraków-taka jest jedna ze szkół która ogłaszaja się w Krakowie,szkół jest cała masa i czasami cieżko wybrać taką najlepszą.Jej szef powiedział że częściowo pokryje jej koszty tego kursu.Jeżeli ktoś zaproponował by mi też pokrycie kosztów nauki jazdy Kraków to też bym poszła,chociaż boje się że na mieście dam plame.Kasia już jest zdecydowana i idzie tylko jeszcze musi szkołę wybrać i zastanawia się nad szkołą którą ma blisko swojego bloku,bo ponoć koszty są wszędzie takie same,lub dużo się nie różnią.Więc lepiej jej będzie chodzić do tej blisko domu. http://www.lexjedynka.pl Szkoły jazdy Kraków są dobrymi szkołami i mają bardzo dużo chętnych,tak mi Kasia mówiła,bo grupy ludzi uczących się są czasami przekraczają trzydzieści osób. Mam nadzieję że moja kumpela zda prawo jazdy i jak kupi sobie jakieś małe autko to będzie pracowała w Libertowie,bo z tego co mi opowiadała to jest to fajna praca i bardzo jej zależy.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|