|
Tłumaczenia przysięgłe Kraków
|
|
07-12-2010, 11:13 PM
(This post was last modified: 07-12-2010 11:14 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
Tłumaczenia przysięgłe Kraków
Moja ciocia Grażyna jest tłumaczem przysięgłym jest osobą zaufania publicznego i specjalizuje się w przekładzie dokumentów procesowych, urzędowych i uwierzytelnianiu
obcojęzycznych odpisów takich dokumentów oraz może poświadczać tłumaczenia.Jest to bardzo ciekawa i ciężka praca,czasami żeby przetłumaczyć jeden dokumet moja ciocia przesiaduje w biurze cały dzień i całą noc.Jej biuro ma reklamę w internecie-tłumczenia Kraków a w gazecie http://www.pbt.com.pl tłumaczenia przysięgłe Kraków .Moja ciocia bardzo często jest tłumaczem na policji lub w sądzie,jej praca jest bardzo dobrze płatna i o pieniążki nie musi się martwić ,praca dla tłumaczy zawsze będzie.Nawet jeżeli nie będzie już pomocna policji czy w sądzie to może tłumaczyć różnego rodzaju książki czy dokumentu które są potrzebne też zwykłym ludziom a są to różnego rodzaju dokumenty na przykaład jak sprowadzamy auto z zagranicy .Nawet jakis czas temu mój tata szedł do cioci żeby mu przetłumaczyła papiery samochodowe,bo sprowadzał sobie auto z niemiec.Nie musiał szukać nikogo po internecie bo ciocia to siostra mojej mamy,dobrze jest mieć w rodzinie kogoś takiego,ja tez znam troszkę niemiecki ale do takich dokumentów to musi byc tłumacz przysięgły |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|