|
schody kręte
|
|
07-12-2010, 11:15 PM
(This post was last modified: 07-12-2010 11:16 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
schody kręte
Razem z moim mężem i jego znajomym chcemy rozkręcic jakiś własny biznes i mamy już konkretny pomysł bo dawno dawno temu mój mąż razem z tym kolegą pracowali w pewnej firmie
która robiła http://www.staco.pl schody kręte i kraty pomostowe zajmowała się też czymś takim jak cynkowanie ogniowe choć ja dokładnie nie wiem o co w tym chodzi.Wiem że to jets dośc ciężka praca a teraz jest trudny rynek i ciężko się z czymś przebić i potem jest najtrudniejsze bo trzeba utrzymać się na rynku a to sparwa niełatwa.Dużo firm powstawało i potem bardzo szybko upadało ,ale to oczywiście małe wyjątki ,bo dla ludzi takich którzy ciężko pracują to założenie firmy i potem jej utrzymanie to nie jest żaden problem.Taka firma która robi schody kręte lub kraty pomostowe musi walczyc o utrzymanie się na rynku,ja wiem że my będziemy walczyć i nie damy się tak łatwo,mój mąż to dobry fachowieć a jego kolega też jest dobry w tym co robi i oboje się uzupełniają.Ja w tej firmie będe prowadzić księgowość i będę robiła reklamę w internecie,w gazecie i telewizji.Zadbam o wszystko i wiem że nam się uda ,prowdzenie firmu to ciężka sparwa ale postaram się poprowdzić wszystko jak należy ,mam już pewne doświadczenie w prowdzeniu firm i myślę że ze swoją firmą też sobie poradzę.Mój mąż ze swoim kolęgą już nie może sie doczekać kiedy wkońcu zaczną. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|