|
sklep z bielizną
|
|
07-12-2010, 11:33 PM
|
|||
|
|||
|
sklep z bielizną
Moja znajoma prowadzi w centrum Krakowa http://sedbrak sklep z bielizną ,można u niej kupić dosłownie wszystko i nie ma jakiś strasznych cen.W jej sklepie sa różnego rodzaju fasony i kolory począwszy od koronkowych kompletów a skończywszy na kompletach z lateksu czy imitacji skóry.Prezenty panieński-takie hasło wymyśliła sobie jako słowo kluczowe,więc jak ktoś tak wpisze w wyszukiwarke to napewno znjadzie mnóstwo adresów sklepów w których będzie także adres jej sklepu.W Krakowie jest bardzo dużo takich miejsc tzn sklepów z bielizną i ciężko jest się wybić bo konkurncja jest naprawdę duża.Ale moja znajoma ma bardzo konkurencyjne ceny a towar jest znakomitej jakości.Sama nawet wybrałam sobie pare rzeczy i jak tylko dostane wypłate to je kupie.Sklep z bielizną to świetny biznes i myśle o otwarciu czegoś takiego we Wrocławiu,bo czesto tam jeżdze włśnie służbowo a moja siostra tam mieszka więc razem założyłybyśmy taki mały biznes.Prezenty panieński-a rzczej prezenty na wieczór panieński tak będzie brzmiała nasza reklama w interecie,bo teraz dużo ludzi korzysta z internetu i praktycznie każda firma ma swoją stronę i reklamę w internecie.Mam nadzieję że jak trochę podpatrzę moją znajomą jak ona zajmuje się swoim biznesem i potem będę mogła otworzyć swój biznes:)Trochę to potrwa bo trzeba mieć jakąś sumę pieniędzy na początek ,ale wiem że dam radę
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|