|
hostel Kraków
|
|
07-12-2010, 11:36 PM
(This post was last modified: 07-12-2010 11:36 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
hostel Kraków
Nasza szkoła organizuje kilku dniowy wyjazd do Krakowa i razem z moją koleżanką szukamy noclegów ,widziałyśmy reklamę tanie noclegi Kraków i mamy nadzieję że cena naprawdę nie jest jakaś strasznie wygurowana,bo przecież dzieci nie mogą płacić jak dorośli.Pewnien http://www.aleje28.pl hostel Kraków zaproponował nam miejsca za nie wielką opłatą bo przecież dzieci mają zniżki.Mamy nadzieję razem z Agnieszką że wszystko nam się uda ,że dzieciaki będą zadowolone i z noclegu i że będą ciekawe miejsc jakie chcemy im pokazać.Ogólnie przyjęło się że Kraków to bardzo drogie miasto,to przez to że jest w Krakowie cała masa turystów i hotele czy restauracje bazują na tym.Agnieszka jest wychwawczynia trzeciej klasy podstawowej a jadę z nią jako dodatkowy opiekun ,chociaż wydaje mi się że i tak będą potrzebne nam jeszcze ze dwie osoby żeby upilnować tych dwadzieścia pięć dzieciaczków.Najlepiej by było jakbyśmy znalazły jakis niedrogi hostel Kraków z dużymi pokojami,tak żeby każda z nas miła pod opieką po pięcioro dzieci,wtedy było by naprawdę fajnie,sama nie wiem czy to jest możliwe.Tanie noclegi Kraków to też jest dobre wyjście ale nie wiem jak tam wygląda sprawa pokoi,czy to jest jeden duży pokój z łóżkami piętrowymi czy też kilka pokoi.Już poszperałyśmu troszke na internecie i będziemy dzwonic i dowiadowywać się wszystkiego.Mam nadzieję że wszystko uda nam się załatwic na czas i w miare tanio .
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|