|
botox kraków
|
|
07-12-2010, 11:37 PM
|
|||
|
|||
|
botox kraków
Moja koleżanka wpadła na świetny pomysł,chce otwotrzyć w Krakowie klinikę piękna.Razem z innymi koleżankami będzie miała gabinet blisko centrum w jednej z willi.Mezoterapia Kraków, http://www.femmalium.pl/oferta/botox.php%5Dbotox Kraków i depilacja Kraków- to są takie trzy hasł które mają promować ich centrum urody.Dziewczyny poznały się na studiach ,chociaż każda z nich ma inną specjalizację to co do wspólnego biznesu pasują jak mało kto.Anka to specjalistak od depilacji skóry meteodą laserową jak i tradycyjną czyli woskiem,Kaśka to specjalistka od mezoterapi czyli pomaga nam kobietom pozbyć się celulitu a Magda to złota rączka od botoxu hehe ,jeżeli można tak powiedzieć.Te trzy hasła czyli mezoterapia Kraków.botox Kraków i depilacja Kraków będą także zawarte w reklamie jaką chcą zamieścić w internecie i oczywiście w prasie.Magda to taka dość bliska mi koleżanka i nawet proponowała mi pracę jako recepcjonistka w ich nowo powstającej klinice piękna i bardzo poważ nie rozważam tą propozycję.Narazie pracę mam ale chciałabym ją zmienić bo zaczyna się tam robić dośc nie ciekawie i zaczynam się za czymś rozglądać a tu mi taka propozycja sama wpada w ręce.Podszkolę swój angielski i zobaczymy co bedzie dalej,oby jak najszybciej udało im się otworzyć
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|