|
Wycena przedsiębiorstw
|
|
07-12-2010, 11:39 PM
|
|||
|
|||
|
Wycena przedsiębiorstw
Marek kolega mojego męża,szuka firmy która zajmuje się wyceną przedsiębiorstw,pytał Mariusza czy nie zna kogoś godnego polecenia kto mógłby wycenić mu jedno z przedsiębiorstw ,które mieści się na obrzeżach Krakowa.Ja mam taką znajomą co prowadzi biuro rachunkowe Kraków i u niej wycena przedsiębiorstwa nie bedzie bardzo droga. http://www.jesiolowscy.com.pl Wycena przedsiębiorstw to e jej firmie dział który prowadzi właśnie ona i bardzo dobrze sie na tym zna.Marek chce sprzedać jedną ze swoich firm i chciałby żeby nie poszła za marne pieniądze ,ale żeby była to uczciwa kwota która ktoś zaproponuje wtedy będzie miał porównanie na przykład czy ktoś nie chce go oszukać.Takie firmy są bardzo dużo warte i czasami wchodzą w gre naprawdę duże pieniądze.Dokładnie nie wiem jakiego rodzju jest ta firma Marka ,nie wiem czym on się dokładnie zajmował ale jeżeli było by to coś w co warto zinwestować pieniądze to może razem z Mariuszem wyłożylibyśmy potrezbne pieniążki i kupili firme Marka.On dlatego chce sprzedać jeden z oddziałów bo powoli nie starcza mu czasu a oprócz niego nikt więcej nie prowadził jego firmy.Biuro rachunkowe Kraków to dobre biuro i wiem że Marek będzie bardzo zadowolony i wszystko pujdzie po jego myśli.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|