|
domus
|
|
03-16-2010, 10:36 AM
|
|||
|
|||
|
domus
Moja kuzynka ma mieszkanie na najwyzszym piętrze wieżowca i ma przeogromy taras na dachu i widac kominy i jest przepiękny widok na las i góry.Wiac też domus
i mase innych rzeczy.Srasznie zazdroszczę jej takiego tarasu naprawdę,ale powiedziała mi że mogę wpadać kiedy tylko będę mogła i kedy ona będzie miała czas. Kominy to może nie najlepszy widok ale gdy popatrzymy na zachód to wieczorami można oglądać piękny zachód słońca szczególnie latem.Kuzynka kupiła to mieszkanie razem ze swoim mężem za naprawde niewielkie pieniądze ,poprostu trafiła im się okazja.Jak się patrzy na http://www.askot.krakow.pl domus to nie jest tak strasznie ,bo nie ma ich za dużo nie szpecą tak miasta ,jednak dymiące kominy to nie najpięknieszy widok.Staram się nie zaprzątać mojeje kuzynce głowy ale na wekendy jak obie mamy wolne to ubieramy się w kostiumy i idziemy się opalać bo na dworze jest już bardzo cieplutko a czasami nawet gorąco.Porozstawiałysmy stolik z parasolką i leżaki i zrobiło się bardzo przyjemnie i żadne kominy nam tego nie zepsują. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|