|
kara podarunkowa
|
|
03-16-2010, 10:38 AM
(This post was last modified: 03-16-2010 01:59 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
kara podarunkowa
Moja mama dostała w swoim zakładzie pracy coś takiego jak http://www.irevard24.pl karta podarunkowa ,może korzystać z niej we wszystkich punktach akceptujących taką kartę,może zrobić jakieś większe
zakupy lub oddać ja komuś bliskiemu.Karta podarunkowa stanowi elektroniczny odpowiednik bonu towarowego.Mojej mamy firma wprowadziła nie dawno coś takiego jak program lojalnościowy w oparciu o system lojalnościowy.Wydaje mi się że to w sumie nic innego jak zachęcanie do częstego głównym odwiedzania firmowego sklepu.Tak więc każdy z nas choć raz korzystał z programu lojalnościowego, dzięki, któremu za uzyskiwane zakupy otrzymywaliśmy nagrody w różnych postaciach np w towarze typu spożywczego lub np sprzęt gospodarstwa domowego,roboty kuchenne itp.Bradzo cieszę się że moja mama dostała taką kartę bo dziękiniej naprawdę czasem można naprawdę zaoszczędzić a za częste zakupy dostać super prezent.Taki program lojalnościowy w zakładzie pracy to naprawdę bardzo dobry pomysł.Wiem że podobną kartę można dostać w jednej z wielkich sieci handlowych dostaje ją każdy klient sklepu który zrobi zakupy na daną kwotę i przy uzyskaniu pewnej ilości punktów dostaje się prezent.Moim zdaniem to fajna sprawa i muszę też się postarac o taką karte. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|