|
Hotel Katowice
|
|
03-16-2010, 10:41 AM
|
|||
|
|||
|
Hotel Katowice
Wczoraj razem z koleżanką zwiedzałyśmy hotele w Katowicach w ramach szkolenia dla przyszłych pracowników hotelowych,będziemy dbac o zaopatrzenie i wyposażenie
hoteli.Hotele Katowice są bardzo pomysłowo urzadzone są bardzo schludne i czyste.Pracują tam ludzie którzy są na odpowiednich stanowiskach i znają się na swojęj pracy, są odpowiedzialni i dyspozycyjni.Dbają o klienta hotelu,zapewniają wszelkie wygody i relaks.W większości hoteli miast są hotele o różnym standardzie jednak http://www.katowice.hotelsystem.pl Hotel Katowice i inne są na najwyższym poziomie,przynajmniej w tych w których byłam.Pracownicy zatroszczą się o każdy szczegół i dopilnują wszystkiego ,starają się żeby klient był zadowolony i żeby im się dobrze pracowało.Momentami z Kaśką byłyśmy w szoku jak ciekawa mo,że być taka praca ,my w sumie będziemy robić coś troszke innego, bo urządzanie hotelu to co innego niż praca w nim np jako pokojówka czy pomoc kuchenna jednak widziałam że ludziom którzy tam pracuja naprawde podoba się ta praca i lubią to co robią a to w życiu bardzo ważne żeby robić to co się lubi,poprostu lubić swoją pracę tak jak ja lubię bawić się w urządzanie hoteli czy tez mieszkań |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|