|
szkła kontaktowe
|
|
03-16-2010, 10:42 AM
|
|||
|
|||
|
szkła kontaktowe
Dziś poraz pierwszy moja koleżanka kupiła sobie http://www.barwyoczu.pl szkła kontaktowe i jest bardzo zadowolna,do tej pory cały czas nosiła okulary,wyglądała w nich fajnie,jednak chciała zobaczyć jak
będzie się czuła w soczewkach i czy będzie miała lepsze powodzenie u mężczyzn.Wydaje mi się że w okularach i tak jest bardzo atrakcyjną kobietą ale ona uważa że soczewki sa bardziej sexy i że można sobie nie tylko wzrok poprawić ale także kolor oczu.Moim zdaniem o kontaktowe soczewki trzeba dbać i jest z nimi więcej kłopotu niż ze zwykłymi okularami ,ale cóż chciała spróbować czegoś nowego.Po tygodniu użytkowania była bardzo zadowolona i powiedziała mi że chyba na stałe zrezugnuje z okularówm i będzie nosić soczewki,a kupiła sobie fajne takie co wydobywają jej kolor oczu,jej oczy są mocno brązowe,nabrały blasku,porostu wygląda prześlicznie. Dla mnie osobiście kontaktowe soczewki są fajne ale na krótką metę bo słyszałam że potem często oczy bolą i łzawią ale tak słyszałam ,nie sprawdziłam tego na sobie ,zreszta nie potrafiłabym zaaplikowac sobie soczewki do oka.Nrazie moja kumpela jest zadowolona ,zobaczymy jak długo
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|