|
praca dla tłumaczy
|
|
03-16-2010, 10:45 AM
|
|||
|
|||
|
praca dla tłumaczy
W mojej szkole poszukują nauczycielki języka angielskiego,języki obce są w naszych czasach bardzo przydatne,w szybkim czasie można nauczyć się podstawowych zwrotów.Ponoć
ta Pani szukała także pracy jako tłumacz,gdyż http://www.linguajob.pl praca dla tłumaczy jest bardzo dobrze płatna i można wykonywać ją w domu,jednak w naszej szkole nie ma takiego etatu dla tłumaczy.Praca dla nauczycieli wydaje mi się że nie jest bardzo dochodowa ponieważ spotkałam sie z duż ilością przypadków że nauczyciele dorabiali do pesji np korepetycjami .Ale np taki nauczyciel języka angielskiego może nie tylko dawac korepetycje ale także pracować jako tłumacz,jest dużo ofert pracy gdzie praca dla tłumaczy jest oparta np na tłumaczeniu książek lub artykułów.Moja szkoła gdy poszukiwała nauczycieli dała ogłoszenie do gazety i juz pierwszego dnia było mnóstwo zgłoszeń i byli to ludzie na naprawdę wysokim poziomie jeśli chodzi o język angielski.Języki obce cieszą się dużym zainteresowaniem zarówno u dorosłych jak i u dzieci,bo naukę można zacząć od najmłodszych lat i taka praca dla nuczycieli interesowała by mnie ponieważ ja bardzo lubie dzieci i wydaje mi się że dzieci lubią mnie Może kiedyś otworzęswoją szkołę języków obcych i będzie tam praca dla nauczycieli którzy tez lubia dzieci. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Może kiedyś otworzę