|
nauka jazdy Kraków
|
|
03-16-2010, 10:46 AM
|
|||
|
|||
|
nauka jazdy Kraków
Wczoraj widziałam reklamę w telewizji i ogłaszała sie tam znana szkoła jazdy Kraków i tak sobie pomyślałam że zrobie prawko bo nie ukrywam że przydałoby mi się http://www.prymus.krakow.pl .Nauka
jazdy Kraków prowdzi lekcję kilka razy w tygodniu i myślę że połączę to jakoś z pracą.Jak zrobię prawo jazdy to będzie mi łatwiej poruszać się po mieście.Prawo jazdy Kraków to jednak dla mnie wyzwanie,Kraków jest dużym miastem i trudnym ,ale wydaje mi się że jestem w stanie opanować jazdę w takim mieście.Podszkole się trochę sama tzn nie sama tak dokładnie tylko poproszę kolegę żeby mnie poduczył ,a w razie czego to dokupię sobie godziny jazdy u instruktora,bo wiem że na mieście jest trudno i nauka jazdy Kraków musi być dobrą szkołą.A jak już uda misię zrealizować swoje marzenie o prawku to będę zbierała pieniążki na jakieś autko,takie małe kobiece powinnam juz zbierać ,ale nawet za małą kwotę można kupić używane autko w dobrej cenie
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

powinnam juz zbierać ,ale nawet za małą kwotę można kupić używane autko w dobrej cenie