|
kolorowe soczewki kontaktowe
|
|
03-16-2010, 10:49 AM
|
|||
|
|||
|
kolorowe soczewki kontaktowe
Moje oczy są szare i brzydkie pozbawione blasku,postanowiłam więc że kupię sobie http://www.topsoczweki.pl kolorowe soczewki kontaktowe będę miała piękne błękitne oczy,które zawrócą w głowie nie jednemu
chłopakowi .Musze poszukać na necie jakiegoś fajnego koloru tzn odcienia niebieskiego ,a przede wszystkim jakiegoś sklepu co sprzedaje soczewki,ale myślę że nie będęmiała z tym problemu.Ja na codzień nie nosze okularów i w sumie zastanawiam się czy poradze sobie z założeniem takiej soczewki kolorowej ,to chyba dość dziwne uczucie,jakbym miała coś w oku ale czego się nie robi żeby byc piękną:)zniosę wszystko.Mam nadzieję ,że znajdzie się jakiś chłopak ,który zakocha się w moich pięknych błękitnych oczach:)Wiem że to nie wszystko żeby ktoś pokochał drugą osobę,nie jestem jakaś głupia,ale wiem że choć trochę więcej miałabym wiary w siebie ,moje samopoczucie byłoby lepsze,czuałbym się pewna siebie i dzięki temu szybciej nawiązywałabym kontakty z chłopakami.Zresztą ja mam całe mnóstwo wad i zmieniłabym praktycznie wszystko hm ale od czegos trzeba zacząć tak?
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

.Musze poszukać na necie jakiegoś fajnego koloru tzn odcienia niebieskiego ,a przede wszystkim jakiegoś sklepu co sprzedaje soczewki,ale myślę że nie będę