|
Stomatolog Kraków
|
|
04-07-2010, 10:06 PM
|
|||
|
|||
|
Stomatolog Kraków
Już od dawna szukam w Krakowie jakiegoś dobrego dentysty,który nie ma jakiś wygórowanyh cen i jest dobry w tym co robi.Widziałam ogłoszenie- http://www.triodent.pl Stomatolog Kraków i numer
telefonu.Ciekawa jestem czy warto zadzwonić i umówić się na spotkanie?Ogłoszeń jest cała masa własnie takiego typu-Dentysta Kraków z numerem telefonu,chciałabym znaleźć jakąś stronkę w internecie na temat wybielanie zębów Kraków ,ale taką która odpowie mi na wszystkie pytania a nie taką z numerem tel i godzianami czynnej kliniki.Wiem że dużo ludzi ma swoich sprawdzonych dentystów i chodzą do nich prawie przez całe swoje życie i własnie o takiego mi chodzi,żeby był dobry w tym co robi był delikatny i nie brał kosmicznych pieniędzy.Jeżeli ktoś ma stomatologa w Krakowie godnego polecenia to z chęcią poprosze o kontakt i naprawdę będę bardzo wdzięczna. Zawsze bardzo bałam się dentysty a chciałabym ten lęk pokonać tylko nie wiem za bardzo jak i dlatego mam nadzieję że własnie dobry stomatolog Kraków to zmieni. Ciekawe jast też ogłoszenie-Wybielanie zębów Kraków i jak tam dzwoniłam to cena jest naprawdę przyzwoita i warto się wybrać moim zdaniem.Proszę kontakt osoby które mają naprawdę dobrych i fajnych dentystów z góry dzięki
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|