|
Hotele Kraków
|
|
04-07-2010, 10:14 PM
|
|||
|
|||
|
Hotele Kraków
Ostatnio widziałam ogłoszenie w gazecie-Hotel Kraków zatrudni pokojowe i kelnerki.Ciekawa jestem jak wygląda taka praca kelnerki w hotelu,czy jest ciężka i męcząca
noi przede wszystkim jak dużo płacą. http://www.krakow.hotelsystem.pl Hotele Kraków mają swoje standardy i jestem pewna że do pracy nie biorą ludzi takich pierwszych lepszych z ulicy,ale starają się żeby była to wykfalikowana kadra,albo ludzie specjalnie do tego przeszkoleni lub z doświadczeniem.Moim zdaniem to bardzo dobrze że hotel chce żeby jego personel był dobrze wyszkolony ponieważ obsługa klienta jest bardzo ważna i jak klient będzie raz dobrze i miło obsłużony to z pewnością powróci do tak miłego hotelu. Hotele w Krakowie bardzo szczegółowo sprawdzają kandytatów na pracownika i wydaje mi się że mogę mieć jakieś szanse bo jestem bardzo miłą i sumienna i pracowitą dziewczyną.Złożę więc jak najszybciej moje cv i będę czekała na rozmowę która mam nadzieję pójdzie mi nie najgorzej.Nigdy nie pracowałam jako kelnerka czy pokojówka ale mam nadzieję że to nie będzie żadną przeszkodą ,szybko się uczę i jestem pojętną dziewczyną. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|