|
Hotele Poznań
|
|
04-07-2010, 10:17 PM
|
|||
|
|||
|
Hotele Poznań
Razem z moją koleżanką od niedawna pracujemy w restauracji w hotelu Poznań jako kelnerki.Na początku miała to być praca tylko na wakacje,jednak gdy szef hotelu zaproponował nam atrakcyjne warunki,postanowiłyśmy dalej pracować.Praca nasza nie koliduje nam ze studiami z czego jesteśmy bardzo zadowolone. http://www.poznan.hotelsystem.pl Hotele Poznań zapraszają takie hasło reklamowe widziałyśmy w gazecie i cieszymy się że mamy pracę w tak dobrym hotelu.Mam nadzieję że wszystkie hotele w Poznaniu są tak przyjazne pracownikom.My z Ulką jesteśmy bardzo zadowolone,zawsze to jakaś kasa na własne wydatki,potrzeby.Bycie kelnerką to nie jest szczyt marzeń,jednak wydaje mi się że żadna praca nie chańbi a w dzisiejszych czasach trzeba doceniać to co się ma.W zeszłym tygodniu roznosiłyśmy ulotki z hasłem Hotel Poznań serdecznie zaprasza.W skrócie, ulotki dotyczyły imprezy promującej właśnie nasz hotel,na której ma być wielu znanych ludzi z radia i telewizji.Będzie świetna zabawa,mnóstwo jedzenia,dobra muzyka noi towarzystwo znakomitych gośći.Już nie mogę się doczekać i serdecznie zaprosić wszystkich do Hotelu Poznań.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|