|
Zaprawa do granitu
|
|
04-07-2010, 10:20 PM
(This post was last modified: 04-07-2010 10:21 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
Zaprawa do granitu
Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć fachowca który będzie potrafił zrobić mi niewielki remont w moim domku i koło domku poza Krakowem?Chciłabym żeby fachowiec zrobił mi
jakieś ładne ogrodzenie wokół domu na przykład z kamienia,mam już takie rzeczy jak http://www.abmb.eu]zaprawa do granitu ,zaprawa do spoinowania a nawet coś takiego jak fuga do kamienia, nie wiem co jeszcze będzie potrzebne i co jeszcze moge kupić juz tak na zaś.Szukam dobrego i nie drogiego fachowca który zna się na rzeczy i nie będzie chciał się na mnie dorobić.Przeglądałam różnego rodzaju ogłoszenia ludzi którzy poszukują pracy ale takich fachowców jest naprawdę bardzo dużo i ciężko wybrać kogoś kto naprawdę będzie się znał na tym co robi a nie odwali mi fuszerkę.Kiedyś mój tata miał znajomego co zajmował się kamieniarstwem i umiał budować te wszystkie mury z kamienia za pomocą rzeczy zwanej fuga do kamienia czy czegoś takiego jak zaprawa do granitu.Muszę więc zadzonić do taty i poprosić o numer do tego jego kolegi i mam nadzieję że jeszcze będzie go miał bo jak nie to ja nie wiem co zrobię.Może dam ogłoszenie sama że kogoś potrzebuję i wtedy z chętnych wybiorę takiego który zaproponuje mi rozsądną cene za swoją pracę i będzie umiał robić to czym się zajmuje. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|